Dagtip: Korte vreemde verhalen en muziek bij Molen de Ster | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Korte vreemde verhalen en muziek bij Molen de Ster | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Korte vreemde verhalen en muziek bij Molen de Ster

Dagtip: Korte vreemde verhalen en muziek bij Molen de Ster
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat De Vorlesebühne
Waar Molen de Ster, Molenpark 3
Hoe laat 20:15 – 23:00 uur
Prijs €12,00

Vier schrijvers en een muzikant nemen je vanavond mee in allerlei verwarrende, grappige en ontroerende verhalen. Te gast zijn schrijvers Eva Herman, Anna Vercammen, Udo Meiresonne en Bernhard Christiansen. Bertine Klappe verzorgt de muziek. Besmetting is het onderwerp dat centraal staat. Wat kun je doen om jouw leven gezellig te houden, maar tegelijk ook veiliger te maken? De verhalen en muziek helpen je vanavond op weg.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).