Dagtip: Laat je overdonderen door The Ruggeds op De Parade | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Laat je overdonderen door The Ruggeds op De Parade | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Laat je overdonderen door The Ruggeds op De Parade

Dagtip: Laat je overdonderen door The Ruggeds op De Parade
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat De Ruggeds
Waar De Parade, Moreelsepark
Hoe laat 19:15, 20:45 en 22:00 uur
Prijs

De Parade is natuurlijk een festival wat je niet over kunt slaan. Iedere dag zijn er tal van voorstellingen en soms is de keuze lastig. Als je niet thuis bent in de wereld van breakdance of hiphop zegt de naam The Ruggeds je wellicht niets, maar na een bezoekje aan hun show vergeet je ze nooit meer. Deze groep Hollandse mannen danste onder andere in een videoclip van Justin Bieber, stonden in de kwartfinale van de Amerikaanse tv serie World of Dance en wonnen het WK Breakdance.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Ben

    Ik zag ze daar op de openingsavond. Gaan! Die gasten zijn geweldig energiek en goed. Leuke avond gegarandeerd

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).