Dagtip: Laat je verrassen bij het open podium van de bieb | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Laat je verrassen bij het open podium van de bieb | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Laat je verrassen bij het open podium van de bieb

Dagtip: Laat je verrassen bij het open podium van de bieb
Foto: Anna van Kooij
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Zomaar op zaterdag
Waar Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum, Brusselplein 2
Hoe laat 15:00 – 16:00 uur
Prijs Gratis

Hou je van verrassingen? Kom dan vanmiddag even langs bij dit open podium. Er kan van alles gebeuren: een theatervoorstelling, live muziek, een schrijver die zijn boek presenteert, lezingen en meer. Je weet van tevoren niet wie er op het podium verschijnt. Elke twee weken kan je je laten verrassen. En lijkt het je wat om zelf een keer mee te doen? Dat kan natuurlijk ook. Meld je daarvoor aan bij de bibliotheek en wie weet sta je de volgende keer zelf op het podium.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).