Dagtip: Laat je verrassen door De Komijnen XXIII in De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Laat je verrassen door De Komijnen XXIII in De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Laat je verrassen door De Komijnen XXIII in De Kargadoor

Dagtip: Laat je verrassen door De Komijnen XXIII in De Kargadoor
De Kargadoor. Foto: Lucy Nieuwdorp
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat De Komijnen XXIII
Waar De Kargadoor
Hoe laat 20:30 uur (deuren open 20:00 uur)
Prijs Gratis

Er staat vanavond een bijzondere line up voor je klaar in De Kargadoor. Elke derde donderdag van de maand staan er allerlei creatieve makers op het programma bij De Komijnen. “Een gevalletje ‘je moet het zien’, dit surprise-ei onder de podiumacts”, zo stelt De Kargadoor. Er komt van alles voorbij: van muziek en theater tot cartoons. De line up: gurukalibram, Ronald Oudman, Anne Broeksma, Joubert Pignon, Cartoon-Box en Glitterkots en de Nasmaak. Dat belooft een bijzondere avond te worden.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).