Dagtip: Leer alles over het oog bij ‘Op de snijtafel’ in het Anatomiegebouw | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Leer alles over het oog bij ‘Op de snijtafel’ in het Anatomiegebouw | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Leer alles over het oog bij ‘Op de snijtafel’ in het Anatomiegebouw

Dagtip: Leer alles over het oog bij ‘Op de snijtafel’ in het Anatomiegebouw
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Op de snijtafel: het oog, door Studium Generale
Waar Anatomiegebouw
Hoe laat 20:00 – 21:30 uur
Prijs Gratis (aanmelden niet nodig, maar vol is vol)

In de serie Zintuigen ontleed legt anatoom prof. Ronald Bleys (UMC Utrecht) samen met wetenschappers onze zintuigen op de snijtafel. Dit keer is het oog aan de beurt. Bioloog dr. Maarten van der Smagt (UU) is te gast. In het toepasselijke Anatomiegebouw legt hij uit hoe beelden bij ons binnenkomen en hoe ons zicht makkelijk voor de gek is te houden. De vraag die vanavond wordt beantwoord, is: kan je je wapenen tegen gezichtsbedrog? Wil je er heel graag bij zijn, maar ga je het helaas toch niet redden? De hele lezing wordt opgenomen en verschijnt later online.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).