Dagtip: Leer zelf of iemand anders beter Nederlands bij Taalcafé De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Leer zelf of iemand anders beter Nederlands bij Taalcafé De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Leer zelf of iemand anders beter Nederlands bij Taalcafé De Voorkamer

Dagtip: Leer zelf of iemand anders beter Nederlands bij Taalcafé De Voorkamer
Foto: Aziz Kawak
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat NL Taalcafé, door De Voorkamer
Waar De Voorkamer
Hoe laat 19:30 – 21:30 uur
Prijs: Gratis

Bij het Taalcafé kan je vanavond zelf komen oefenen met Nederlands spreken, maar ook iemand anders die nog Nederlands aan het leren is helpen. Elke dinsdagavond organiseert De Voorkamer het Nederlandse Taalcafé. En elke maandagavond is er eentje voor Arabisch. Zo kunnen mensen met verschillende culturele achtergronden elkaar ontmoeten en spreken. Je hoeft je niet aan te melden en kan gewoon komen binnenlopen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).