Dagtip: Live blues en indie-folk bij ZIMIHC sessies in Wittevrouwen | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Live blues en indie-folk bij ZIMIHC sessies in Wittevrouwen | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Live blues en indie-folk bij ZIMIHC sessies in Wittevrouwen

Dagtip: Live blues en indie-folk bij ZIMIHC sessies in Wittevrouwen
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat ZIMIHC sessies: Francis & Bacon en Buddy & The Maestro
Waar ZIMIHC theater Wittevrouwen, Bouwstraat 55
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Tussen oktober en mei kan je elke tweede donderdag van de maand genieten van livemuziek. In de foyer krijgen ambitieuze artiesten de kans om eigen werk te laten horen in een intieme en informele sfeer. Van bands en spoken-word-artiesten tot muzikale experimenten, het komt allemaal voorbij. Vanavond treedt het Utrechtse indie-folk duo Francis & Bacon op. Net zoals bluesmuzikant Buddy & the Maestro op zijn akoestische gitaar, onder begeleiding van Tim Barrie op de piano.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).