Dagtip: Live Indiefolk muziek van Hand Habits en la oye in Brewpub De Kromme Haring | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Live Indiefolk muziek van Hand Habits en la oye in Brewpub De Kromme Haring | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Live Indiefolk muziek van Hand Habits en la oye in Brewpub De Kromme Haring

Dagtip: Live Indiefolk muziek van Hand Habits en la oye in Brewpub De Kromme Haring
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Hand Habits + la oye
Waar Brewpub De Kromme Haring, Europalaan 2C
Hoe laat Van 20:00 tot 23:00 uur
Prijs €11,00

Vanavond kun je in Brewpub De Kromme Haring wegdromen bij magische Indiefolk muziek en troostrijke teksten. De band Hand Habits combineert hun krachten op gitaar met bijzondere songschrijfkunsten.

In de intieme setting van De Kromme Haring word je met een biertje in je hand meegevoerd naar zomerse weiden of dat schaduwpunt onder een grote eik in de grote stad. La oya brengt liefdevolle Indiefolk met persoonlijke teksten over de angst van opgroeien en de kunst van het alleen zijn.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).