Dagtip: Live jazz met Kika Sprangers in De Utrechter | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Live jazz met Kika Sprangers in De Utrechter | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Live jazz met Kika Sprangers in De Utrechter

Dagtip: Live jazz met Kika Sprangers in De Utrechter
Foto: Vincent Waal
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Club 40: Gaudeamus meets Club 40 – Barking Fish
Waar De Utrechter Stadsbrasserie en Bar
Hoe laat 21:00 – 23:00 uur
Prijs €6,00

Iedere maand programmeert Kika Sprangers, één van de beste jazztalenten van Nederland, deze live jazz avond in De Utrechter. Elke editie zorgt ze ervoor dat er professionele en toonaangevende jazzmuzikanten komen optreden. Dit keer is de avond tijdens de Gaudeamus Muziekweek en daarom is het een speciale Gaudeamus-editie. Zelf treedt Kika Sprangers ook op: met de nieuwe band Barking Fish van trombonist Jeroen Verberne. Dat belooft een swingende avond te worden.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).