Dagtip: Live klassieke muziek in het Muzieklokaal | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Live klassieke muziek in het Muzieklokaal | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Live klassieke muziek in het Muzieklokaal

Dagtip: Live klassieke muziek in het Muzieklokaal
Het Muzieklokaal. Foto: Marlot van den Berg / DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Arben Ramadani en Maciej Domaradzki
Waar Het Muzieklokaal, Bemuurde Weerd Oostzijde 13
Hoe laat 16:00 uur
Prijs Gratis

In het Muzieklokaal staat klassieke muziek centraal. Elke donderdag- en zondagmiddag kan je er genieten van live optredens van musici. Vandaag zijn dat Arben Ramadani en Maciej Domaradzki. Arben is geboren in Kosova en met behulp van het UAF is hij afgestudeerd voor pianojazz. In zijn muziek is de invloed van Albanese volksmuziek terug te horen. Maciej Domaradzki is contrabassist en speelde al in een aantal jazz-, tango-, wereldmuziek- en popgroepen. Daarnaast is hij lid van Het Zeeuws Orkest. Nestel je vanmiddag in een van de stoelen of op de bank en alvast veel luisterplezier.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).