Dagtip: Live muziek met dansles tijdens Hopspot Bandnight | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Live muziek met dansles tijdens Hopspot Bandnight | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Live muziek met dansles tijdens Hopspot Bandnight

Dagtip: Live muziek met dansles tijdens Hopspot Bandnight
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Hopspot Band Night
Waar
Winkel van Sinkel, Oudegracht 158
Hoe laat
van 19:40 tot 20:30 uur dansles, 20:30 tot 00:00 Hopspot
Prijs
Gratis (€5,00 dansles)

Tijdens Hopspot Bandnight brengen Theo de Vries en zijn Swing Trio je even terug naar Harlem. Door een mix van Jazz, Latin, Boogie & Blues waan je je even in Noord New York. Het zal moeilijk zijn om op je stoel te blijven zitten en daarom organiseert de Winkel van Sinkel voorafgaand een swingende dansles. Speciaal gericht op beginners, zodat je je daarna zonder moeite op de dansvloer kunt begeven. De dansles is een zogenaamde drop-in class, dus van te voren opgeven is niet nodig. Tijdens Hopspot zullen ook DJ Rohan en DJ Raoul aanhaken zodat je tot middernacht van muzikaal genot wordt voorzien.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).