Dagtip: Livemuziek op de cello, klarinet en viool in Het Muzieklokaal | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Livemuziek op de cello, klarinet en viool in Het Muzieklokaal | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Livemuziek op de cello, klarinet en viool in Het Muzieklokaal

Dagtip: Livemuziek op de cello, klarinet en viool in Het Muzieklokaal
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Het Phoenix Ensemble
Waar Het Muzieklokaal, Bemuurde Weerd Oostzijde 13
Hoe laat 16:00 uur
Prijs Gratis

Klassieke muziek is waar het bij Het Muzieklokaal om draait. Niet alleen hoor je er door de speakers klassieke muziek, ook zijn er elke donderdag- en zondagmiddag live optredens. Vandaag zijn dat drie musici van Het Phoenix Ensemble: Letizia Elsa Maula, Sylvia Cempini en Sharipa Tussupbekova. Werken van Mozart, Bacri en Scarlatti zullen voorbijkomen. Kom op tijd, nestel je in een van de stoelen of op de bank en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van een muzikale middag.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).