Dagtip: Losgaan bij ‘Donder Op!’ in het café van De Helling | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Losgaan bij ‘Donder Op!’ in het café van De Helling | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Losgaan bij ‘Donder Op!’ in het café van De Helling

Dagtip: Losgaan bij ‘Donder Op!’ in het café van De Helling
Archieffoto De Helling
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Donder Op!
Waar De Helling, café
Hoe laat 22:00 – 03:00 uur
Prijs Gratis

Buiten is het koud, grijs en veel te snel weer donker, maar in het café van De Helling wordt er iedere donderdagavond een feestje gebouwd. Voor wie tot in de late uurtjes door wil dansen, maar ook voor wie morgen gewoon weer moet werken. Een nieuwe ‘recalcitrante dansavond’ volgens het poppodium. “Voor muziekliefhebbers die wel tegen een stootje kunnen. Speciaalbiertje erbij, kop d’r af, rocken maar”, aldus De Helling.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).