Dagtip: Lunch en ontmoetingen bij de KargaLunch in De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Lunch en ontmoetingen bij de KargaLunch in De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Lunch en ontmoetingen bij de KargaLunch in De Kargadoor

Dagtip: Lunch en ontmoetingen bij de KargaLunch in De Kargadoor
De Kargadoor. Foto: Lucy Nieuwdorp
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat KargaLunch
Waar De Kargadoor
Hoe laat 12:30 uur
Prijs €5,00 (lunch en drankje)

Heb je vandaag geen zin om alleen te lunchen? En zin in een leuk gesprek? De Kargadoor organiseert daarvoor tussen de middag de KargaLunch. Bijvoorbeeld voor een buurman of -vrouw die alleen thuiszit en een zzp’er die thuiswerkt of in een koffiezaakje. Kom lekker lunchen en ontmoet nieuwe mensen. De lunch bestaat uit brood met zoet en hartig beleg en een drankje naar keuze. Eet smakelijk alvast!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).