Dagtip: Meepraten over Utrechtse journalistiek bij eerste Mediacafé | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Meepraten over Utrechtse journalistiek bij eerste Mediacafé | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Meepraten over Utrechtse journalistiek bij eerste Mediacafé

Dagtip: Meepraten over Utrechtse journalistiek bij eerste Mediacafé
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Het Utrechts Mediacafé
Waar TivoliVredenburg – Rabo Open Stage
Hoe laat 18:00 – 19:30 uur
Prijs Gratis

Een mooie gelegenheid voor mediapartners, betrokkenen en andere geïnteresseerden om hun kennis, ervaringen en mening te delen over de media in Utrecht. En om natuurlijk al hun vragen te kunnen stellen. Tijdens de eerste editie van het Utrechts Mediacafé komen vragen voorbij als: hoe gaat het met de Utrechtse media en wat bereiken ze? Te gast zijn De Dakhaas, het onafhankelijke tijdschrift over de stad. Ook Yuri Veerman is erbij: kunstenaar, ontwerper en docent Graphic Design op de HKU. Patrick van der Hijden presenteert de avond.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).