Dagtip: Meer dan alleen vioolspel bij halve finale Nederlands Vioolconcours | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Meer dan alleen vioolspel bij halve finale Nederlands Vioolconcours | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Meer dan alleen vioolspel bij halve finale Nederlands Vioolconcours

Dagtip: Meer dan alleen vioolspel bij halve finale Nederlands Vioolconcours
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Nederlands Vioolconcours – Halve finale in de categorie Oskar Back
Waar TivoliVredenburg, Hertz
Hoe laat Blok 1: 14.00 – 15.20 uur, blok 2: 15.30 – 16.50 uur, blok 3: 17.00 – 18.20 uur, blok 4: 18.50 – 19.10 uur (uitslag om 19.45 uur, zaal open 13.15 uur)
Prijs €7,50 (studenten en t/m 26 jaar €5,50)

Een dag vol met violen in TivoliVredenburg. De jonge violisten die vandaag op het podium staan maken nog kans op de Oskar Back Prijs, de belangrijkste prijs van het Nederlands Vioolconcours. Ze treden vandaag verschillende keren op. Naast verplichte klassieke muziekstukken, hebben ze een bijzonder optreden voorbereid met een repertoire naar keuze. Dit jaar kregen de jonge musici daarbij voor het eerst hulp van andere kunstenaars. Naast de viool, mochten ze ook werken met licht, video en geluid. Verder is er niet alleen een vakjury aanwezig, maar ook een jury die bestaat uit leeftijdsgenoten van de musici: leden van Utrechtse studentenorkesten, de universiteit en HKU.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).