Dagtip: Meezingen bij de Parnassos Karaoke Night | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Meezingen bij de Parnassos Karaoke Night | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Meezingen bij de Parnassos Karaoke Night

Dagtip: Meezingen bij de Parnassos Karaoke Night
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Parnassos Karaoke Night
Waar Bar van Parnassos, Kruisstraat 201
Hoe laat 20:30 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Smeer je stem maar vast en kom vanavond lekker zingen in het Parnassos Cultuurcentrum. Meeblèren met de hits van nu, vroeger of een van jouw guilty pleasures. Pak je het podium voor een solo-optreden of toch liever samen met je vrienden, het kan en mag allemaal. In de vernieuwde Parnassos bar zijn er genoeg hapjes, drankjes en liedjes om er een mooie avond van de maken. Studentenvrouwenkoor Medusa verzorgt de presentatie van de avond.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).