Dagtip: Movies that Matter ‘Camille’ in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Movies that Matter ‘Camille’ in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Movies that Matter ‘Camille’ in Louis Hartlooper

Dagtip: Movies that Matter ‘Camille’ in Louis Hartlooper
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Movies that Matter: Camille
Waar Louis Hartlooper Complex
Hoe laat 19:00 uur
Prijs €10,00

Elke maand brengt Movies that Matter On Tour een festivalfavoriet naar 17 filmtheaters, ook naar het Louis Hartlooper Complex. Nestel je vanavond in een van de stoelen en geniet dit keer van de Franse biopic Camille. Een biografische film over het leven van de jonge, ambitieuze journalist Camille Lepage in de Centraal Afrikaanse Republiek. Zij kwam daar zonder opdrachtgever aan en geloofde dat zij een verschil kon maken in een uitzichtloos conflict. Ze kwam terecht in het hart van de oorlog en zag hoe een strijd als deze het slechtste in mensen naar boven haalt. In de film zijn foto’s te zien die zij zelf maakte.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Joas

    En niet in ‘t Hoogt, of de Machienerie, of de bieb., of whatever. Zegt al genoeg weer.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).