Dagtip: Movies that Matter ‘The Feminister’ in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Movies that Matter ‘The Feminister’ in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Movies that Matter ‘The Feminister’ in Louis Hartlooper

Dagtip: Movies that Matter ‘The Feminister’ in Louis Hartlooper
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Movies that Matter: The Feminister
Waar Louis Hartlooper Complex
Hoe laat 19:00 uur
Prijs €9,50

Elke maand brengt Movies that Matter On Tour een festivalfavoriet naar 17 filmtheaters, ook naar het Louis Hartlooper Complex. Nestel je vanavond in een van de stoelen en geniet dit keer van de Zweedse documentaire The Feminister. Filmmakers hebben vier jaar lang de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken gevolgd, vanaf de eerste dag van haar termijn. Margot Wallström is strijdlustig en zet zich waar ze kan in voor vrouwenrechten. Haar ideeën krijgen net zoveel complimenten als weerstand. Ze moet haar mannetje staan om als vrouw een plekje te veroveren op het wereldtoneel.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Henk

    Ik ga liever naar de echte “Joker”

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).