Dagtip: Musical naar het boek ‘Pijnstillers’ van Carry Slee | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Musical naar het boek ‘Pijnstillers’ van Carry Slee | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Musical naar het boek ‘Pijnstillers’ van Carry Slee

Dagtip: Musical naar het boek ‘Pijnstillers’ van Carry Slee
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Pijnstillers (12+) – door Homemade Productions
Waar Stadsschouwburg Utrecht
Hoe laat 20:00 – 21:45 uur
Prijs €21,50 (t/m 18 jaar €10,00)

Carry Slee is een van de meest succesvolle jeugdboekenschrijvers van Nederland. Misschien heb je vroeger al haar boeken wel gelezen, of lees je ze nu. Pijnstillers is één van haar bestsellers. Naast het boek en een film is het verhaal nu ook als musical te zien. Casper is de hoofdpersoon van het verhaal. Hij heeft zijn vader nooit gekend en is door zijn moeder opgevoed. Zijn moeder krijgt kanker en heeft niet lang meer te leven. De laatste maanden van haar leven moeten een feestje zijn en daar zal Casper alles aan doen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).