Dagtip: Muziek en kunst door Koekoek 030 Festival bij Molen de Ster | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Muziek en kunst door Koekoek 030 Festival bij Molen de Ster | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Muziek en kunst door Koekoek 030 Festival bij Molen de Ster

Dagtip: Muziek en kunst door Koekoek 030 Festival bij Molen de Ster
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Koekoek 030 Festival – Potman Jr. en Lon Thijs
Waar Molen de Ster
Hoe laat 15:30 – 18:00 uur
Prijs Gratis

Het Koekoek 030 Festival reist van oktober tot en met december elk weekend langs bijzondere – en misschien nog een beetje onontdekte – plekken in Utrecht. Door heel de stad openen creatieve en jonge ondernemers hun deuren en worden de locaties omgetoverd tot pop-up podia. Artiesten uit de Utrechtse muziekwereld, maar ook uit de kunst- en designwereld, staan daar voor je klaar om hun talenten te laten zien en horen. Vanmiddag is er muziek van singer-songwriter Potman Jr. en exposeert Lon Thijs haar werk.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).