Dagtip: Muziek met zelfgemaakte instrumenten bij Warm at heart | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Muziek met zelfgemaakte instrumenten bij Warm at heart | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Muziek met zelfgemaakte instrumenten bij Warm at heart

Dagtip: Muziek met zelfgemaakte instrumenten bij Warm at heart
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Warm at heart – Stopcontact
Waar Stadsschouwburg Utrecht
Hoe laat 20:30 – 21:05 uur
Prijs €17,00 (t/m 18 jaar €10,00)

Drie muzikanten, Akim Moiseenkov, Dave Wismeijer en Jelle Huiberts, geven vanavond een theatraal concert en gebruiken daarbij zelfgemaakte instrumenten. Het blijkt dat je ook met een wasrek, koffiezetapparaat of fietspomp prima muziek kunt maken. Met humor en muziek hebben de drie het over eenzame mannen. Na afloop is er een randprogramma van Club NU en een dj. Misschien wil je wel graag naar de schouwburg, maar weet niet je zo goed naar welke voorstellingen of met wie. Met deze club ontmoet je anderen die ook interesse hebben in theater en krijg je tips voor mooie voorstellingen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).