Dagtip Muzikale zomervoorstelling met diner van Nieuw Utrechts Toneel | De Utrechtse Internet Courant Dagtip Muzikale zomervoorstelling met diner van Nieuw Utrechts Toneel | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip Muzikale zomervoorstelling met diner van Nieuw Utrechts Toneel

Dagtip Muzikale zomervoorstelling met diner van Nieuw Utrechts Toneel
Foto: Youetta Visser
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Zomervoorstelling GRENS
Waar Achter Metaal Kathedraal, Leidsche Rijn
Hoe laat 18:00 uur (zondag 16:00 uur)
Prijs Vanaf €39,00 inclusief diner

De nieuwe zomervoorstelling van NUT speelt op de Limes; de oude Romeinse grens die ooit de beschaving tegen de barbaren beschermde. Deze grens is inmiddels onzichtbaar gelegen onder een reeks Vinexhuizen maar voor deze voorstelling maakt regisseur Daniël van Klaveren hem weer even zichtbaar. Als publiek neem je plaats precies op deze grens en dineer je na afloop temidden van het decor waar een driegangendiner, geïnspireerd op de Romeinse keuken wordt geserveerd. 

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Frank

    Wij hebben de voorstelling vorige week gezien. Absolute aanrader

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).