Dagtip: Nederlands Film Festival komt langs in De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Nederlands Film Festival komt langs in De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Nederlands Film Festival komt langs in De Voorkamer

Dagtip: Nederlands Film Festival komt langs in De Voorkamer
Foto: Aziz Kawak
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat NFF in De Voorkamer i.s.m. Nederlands Film Festival
Waar De Voorkamer, Kanaalstraat 225
Hoe laat 19:30 – 22:00 uur (deuren open 19:00 uur)
Prijs Gratis

Iedere twee maanden kan je in De Voorkamer films komen kijken, uitgezocht door het NFF. De makers van de films zijn er ook bij, zodat ze al jullie vragen kunnen beantwoorden. Vanavond is de achtste editie en die staat ik het teken van de kruising tussen de eigen identiteit, familierelaties en cultureel erfgoed. De films die vanavond worden gedraaid: Maar je achternaam is toch Marokkaans? en De waarheid over mijn vader. Allebei over persoonlijke verhalen van de regisseurs. De films hebben Engelse ondertiteling.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).