Dagtip: Nederlandstalige country en Van Piekeren in De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Nederlandstalige country en Van Piekeren in De Kargadoor | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Nederlandstalige country en Van Piekeren in De Kargadoor

Dagtip: Nederlandstalige country en Van Piekeren in De Kargadoor
De Kargadoor. Foto: Lucy Nieuwdorp
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Utregticana: Henk Wilmans en Van Piekeren
Waar De Kargadoor, Oudegracht 36
Hoe laat 20:00 uur (deur open 19:30 uur)
Prijs Gratis

Elke maand stellen de mannen van Van Piekeren je voor aan een speciaal gastoptreden. Dit keer staat Henk Wilmans op het podium. Deze country-artiest heeft de grootste countryklassiekers vertaald naar het Nederlands. Daarnaast speelt hij met zijn band ook eigen nummers. De Utrechtse Van Piekeren zijn vanavond de openingsact en hosts. Dat belooft, naast Nederlandstalige country, ook Utregs cabaret, theater en gezang.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).