Dagtip: Nieuwe ontmoetingen voor jongeren bij het Vriendschapsproject | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Nieuwe ontmoetingen voor jongeren bij het Vriendschapsproject | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Nieuwe ontmoetingen voor jongeren bij het Vriendschapsproject

Dagtip: Nieuwe ontmoetingen voor jongeren bij het Vriendschapsproject
De Kargadoor. Foto: Lucy Nieuwdorp
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Jongerendialoog: elkaar ontmoeten – door Utrecht in Dialoog
Waar De Kargadoor, Oudegracht 36
Hoe laat 19:00 – 22:00 uur
Prijs Gratis

De ideale wereld van social media kunnen een beeld scheppen dat te mooi is om waar te zijn. Als jongere kan je het gevoel hebben dat je daaraan mee moet doen, anders hoor je er niet meer bij. Voel jij je daarom, of om een andere reden, soms eenzaam en lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Om nieuwe vrienden te maken, of misschien gewoon alleen voor een goed gesprek. Bij deze Jongerendialoog met het Vriendschapsproject kan je andere jongeren ontmoeten en ervaringen delen met elkaar.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).