Dagtip: Nieuwjaarsdag bij het Wintercircus Utrecht bij de Jaarbeurs | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Nieuwjaarsdag bij het Wintercircus Utrecht bij de Jaarbeurs | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Nieuwjaarsdag bij het Wintercircus Utrecht bij de Jaarbeurs

Dagtip: Nieuwjaarsdag bij het Wintercircus Utrecht bij de Jaarbeurs
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Wintercircus Utrecht
Waar Jaarbeurs Utrecht, theatertent op de parkeerplaats (P2)
Hoe laat 14:00 uur
Prijs Vanaf €20,50 (kids vanaf €16,50 – t/m 3 jaar gratis)

Wie weet ben je alweer bijgekomen van de nieuwsjaarnacht, of niet helemaal niet, en wil je even de deur uit. Dat kan: het Wintercircus Utrecht geeft vanmiddag een voorstelling voor de hele familie. Na twee jaar in het circus weer teruggekomen naar de Jaarbeurs. Op de parkeerplaats staat de grote tent waarin artiesten uit alle delen van de wereld hun kunsten vertonen. Van rondscheurende motoren, tot koordansen, acrobatiek en comedy voor alle leeftijden. Een fijn uitje voor op deze brakke woensdag.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. J

    Tuurlijk is dit een leuk circus maar al met al zit de buurt 14 dagen lang drie keer per dag in de bokkende herrie van bijbehorende muziek, de spreekstalmeester is honderden meters letterlijk te verstaan …
    Bizar dat ze hier een vergunning voor krijgen

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).