Dagtip: Ontdekt de geheimen van de Koude Oorlog op Park Vliegbasis Soesterberg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Ontdekt de geheimen van de Koude Oorlog op Park Vliegbasis Soesterberg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Ontdekt de geheimen van de Koude Oorlog op Park Vliegbasis Soesterberg

Dagtip: Ontdekt de geheimen van de Koude Oorlog op Park Vliegbasis Soesterberg
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Ontdek de geheimen van de Koude Oorlog
Waar Park Vliegbasis Soesterberg
Hoe laat 10.00 – 16:00 uur
Prijs Gratis

Dit weekend is er heel veel te beleven op Park Vliegbasis Soesterberg. Samen organiseren de provincie Utrecht, het Utrechts Landschap, het Nationaal Militair Museum, gemeente Soest en gemeente Zeist een groot evenement. Jong en oud kunnen vandaag en morgen de verhalen en geheimen van de Koude Oorlog ontdekken. Op het terrein zijn onder meer verschillende gebouwen bewaard gebleven uit die tijd. Het programma zit vol met cultuur, natuur en avontuur. Er is theater, maar ook poëzie- en verhalenroutes, kunstwerken, muziek, tentoonstellingen, lezingen, wandel- en fietsroutes, gamerooms, speurtochten, exposities en nog veel meer.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Kadoendra

    In de zomer broeden daar de veldleeuweriken en aangezien het bijzondere vogeltjes in hun doen en laten zijn is het natuurgebied ook zeker een bezoek in de zomer waard.
    Alleen is dan de start en landingsbaan van het oude vliegveld gesloten, dus een stukkie fietsen over het breedste fietspad van Nederland zit er dan even niet in.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).