Dagtip: Open mic met Eric Kerns in ‘t Oude Pothuys | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Open mic met Eric Kerns in ‘t Oude Pothuys | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Open mic met Eric Kerns in ‘t Oude Pothuys

Dagtip: Open mic met Eric Kerns in ‘t Oude Pothuys
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Monday Open Mic – Eric Kerns
Waar ‘t Oude Pothuys, Oudegracht 279
Hoe laat 21:30 uur
Prijs Gratis

In de sfeervolle werfkelder van ‘t Oude Pothuys treedt vanavond de Amerikaanse singer-songwriter Eric Kerns op. Op zijn gitaar speelt hij onder meer mooie ballads, maar ook genoeg groovy liedjes. Zijn stijl varieert van pop, tot folk en roots en alternatieve rock. Kerns laat zich inspireren door bands zoals Little Feat en The Grateful Dead. Schuif na het eten dus lekker aan en geniet van een avond vol livemuziek bij deze open mic.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).