Dagtip: Optreden Holland Baroque met London Community Gospel Choir | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Optreden Holland Baroque met London Community Gospel Choir | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Optreden Holland Baroque met London Community Gospel Choir

Dagtip: Optreden Holland Baroque met London Community Gospel Choir
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Holland Baroque & London Community Gospel Choir – Gospel Baroque
Waar TivoliVredenburg
Hoe laat 15:00 uur (zaal open 14:15 uur)
Prijs Vanaf €25,00

Barok meets gospel in de Grote Zaal van TivoliVredenburg vanavond. Holland Baroque laat zich meevoeren met het London Community Gospel Choir (LCGC) en de swing, harmonie en beats die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan Hallelujah uit Messiah van barokcomponist Händel. Het Engelse koor trad eerder al op met beroemdheden als George Michael, Madonna en Eric Clapton. “LCGC is the flagship for Gospel in Europe. Go hard or go home. We will let you swing!”, aldus dirigent Bazil Meade. Bereid je voor op een show die swingt van begin tot eind.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).