Dagtip: Pesten bij spelavond in de Ping Pong Club | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Pesten bij spelavond in de Ping Pong Club | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Pesten bij spelavond in de Ping Pong Club

Dagtip: Pesten bij spelavond in de Ping Pong Club
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Ping Pong Pest Avond
Waar Ping Pong Club, Concordiastraat 80
Hoe laat 19:00 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Elke keer staat er een ander spel centraal bij de wekelijkse spelavond van de Ping Pong Club. Zo staat volgende week Jenga op het programma, maar vanavond is het een ouderwets kaartspelletje. Dus neem je vrienden, buurman of familie mee en pesten maar. En mocht je er na een paar potjes al helemaal klaar mee zijn, dan kan er altijd nog een potje worden gepingpongd. Iedereen weet wel ongeveer hoe pesten moet en als de spelregels toch een beetje zijn weggezakt, dan liggen die klaar op tafel. Net zoals de kaartspellen en notitieboekjes.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).