Dagtip: Pop-up bioscoop met korte films op Utrecht Centraal | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Pop-up bioscoop met korte films op Utrecht Centraal | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Pop-up bioscoop met korte films op Utrecht Centraal

Dagtip: Pop-up bioscoop met korte films op Utrecht Centraal
Archieffoto: Station Utrecht Centraal
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Pop-up bioscoop, Nederlands Film Festival
Waar Utrecht Centraal, balkon eerste verdieping stationshal
Hoe laat 12:00 – 21:00 uur
Prijs Gratis

Het zal je niet zijn ontgaan, maar het Nederlands Film Festival (NFF) is tot en met 5 oktober in de stad. En dat betekent dat er heel veel leuks is te beleven. Zo is er vanavond tot 21.00 uur een pop-up bioscoop op het balkon op de eerste verdieping van de stationshal van Utrecht Centraal. Daar zijn allerlei korte films zien, geschikt voor alle leeftijden. Heel fijn als je bijvoorbeeld net je trein hebt gemist of als jouw trein vertraging heeft.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).