Dagtip: Première theaterconcert debuutalbum Eva van Manen | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Première theaterconcert debuutalbum Eva van Manen | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Première theaterconcert debuutalbum Eva van Manen

Dagtip: Première theaterconcert debuutalbum Eva van Manen
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Politie & Liefde – Eva van Manen
Waar Stadsschouwburg Utrecht
Hoe laat 20:30 – 21:45 uur
Prijs €17,00 (t/m 18 jaar €10,00)

Eva van Manen (30) is zangeres, theatermaker en schrijft liedjes. Ze maakt dingen die niet-vanzelfsprekend zijn vanzelfsprekend en omgekeerd. Politiek & Liefde is haar debuutalbum met daarop verschillende stijlen, zoals onder meer rap, gitaarpop en elektronica. In verhalende liedjes neemt ze je mee en onderzoekt wat politiek en liefde met elkaar te maken hebben. Dat doet Van Manen met behulp van synthesizers, percussie, drums, nummers met veel lekkere beats of juist rustige en zachte poëzie.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).