Dagtip: Pubquiz in Bodytalk aan de Oudegracht | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Pubquiz in Bodytalk aan de Oudegracht | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Pubquiz in Bodytalk aan de Oudegracht

Dagtip: Pubquiz in Bodytalk aan de Oudegracht
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Pubquiz
Waar Bodytalk, Oudegracht
Hoe laat 20:00 – 22:30 uur
Prijs Gratis

Het is weer eens tijd om je algemene kennis te testen. En dat in één van de gezelligste gaybars van Utrecht: Bodytalk. Daar strijden de teams vanavond om de winst: een dranktegoedbon. Het team dat de tweede plaats verovert, mag de pubquiz van volgende maand presenteren. Er worden ter plekke ook nog teams gemaakt. Dus geen zorgen als je bijvoorbeeld alleen wil langskomen of met z’n tweetjes: je kunt gewoon aansluiten bij een ander team.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).