Dagtip: Rapper Akwasi bij de laatste Bibliotheekgasten | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Rapper Akwasi bij de laatste Bibliotheekgasten | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Rapper Akwasi bij de laatste Bibliotheekgasten

Dagtip: Rapper Akwasi bij de laatste Bibliotheekgasten
De Bibliotheek op de Stadhuisbrug. Archiefbeeld DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Bibliotheekgasten: Akwasi
Waar Centrale Bibliotheek
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs €5,00 (lid) – €7,50 (niet-lid)

Multitalent Akwasi is vanavond te gast bij presentatrice Sofie van den Enk. Ze vraagt hem vanavond het hemd van het lijf. Akwasi is rapper, theatermaker, dichter, presentator en columnist bij NRC. Daarnaast is hij sinds kort ook bekend als deelnemer van Expeditie Robinson. Wil je meer over hem te weten komen en heb je een vraag die hem graag wil stellen? Schuif dan vanavond aan bij alweer de laatste gast in de reeks Bibliotheekgasten van dit jaar.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).