Dagtip: Rondleiding door circulair restaurant The Green House | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Rondleiding door circulair restaurant The Green House | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Rondleiding door circulair restaurant The Green House

Dagtip: Rondleiding door circulair restaurant The Green House
The Green House aan de Croeselaan. Foto: DUIC / Iris Wijngaarde
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat The Green House – Achter de Schermen
Waar The Green House, Croeselaan 16
Hoe laat 16:00 – 17:00 uur
Prijs €4,95 (incl. drankje), wel even aanmelden

Het is deze week De Week van de Circulaire Economie. Dat betekent dat je bij allerlei sociaal ondernemers een kijkje achter de schermen kan nemen. Ook bij The Green House: vanmiddag is er een rondleiding door dit circulaire restaurant. Hier worden gerechten bereid met ingrediënten uit een eigen urban farm en uit de regio. Tijdens de rondleiding kom je er onder meer achter hoe The Green House is ontstaan, de uitdagingen op het gebied van circulariteit en welke oplossingen ze hier al voor hebben gevonden.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).