Dagtip: Rondleiding door Gilde Utrecht langs herinneringen aan de tachtigjarige oorlog | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Rondleiding door Gilde Utrecht langs herinneringen aan de tachtigjarige oorlog | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Rondleiding door Gilde Utrecht langs herinneringen aan de tachtigjarige oorlog

Dagtip: Rondleiding door Gilde Utrecht langs herinneringen aan de tachtigjarige oorlog
Het Domplein in Utrecht. Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Rondleiding ‘De tachtigjarige oorlog in Utrecht’
Waar
Start vanaf het oorlogsmonument op het Domplein
Hoe laat
19:30 – 21:00 uur
Prijs
€8,00

Geert van Beek, rondleider van Gilde Utrecht, neemt je vanavond mee in het Utrecht van de tachtigjarige oorlog. Ten tijde van De Opstand veranderde de stad van een Katholiek bestuurlijk centrum in een stad waar de Protestanten in vele opzichten de dienst gingen uitmaken. Dat veranderde het alledaagse leven en heeft de stad toen op de dag van vandaag een ander aanzien gegeven. Op de website van Gilde Utrecht kun je je opgeven voor deze wandeling.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).