Dagtip: Samen wijzer worden bij Denkplaats Inno(moti)vatie | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Samen wijzer worden bij Denkplaats Inno(moti)vatie | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Samen wijzer worden bij Denkplaats Inno(moti)vatie

Dagtip: Samen wijzer worden bij Denkplaats Inno(moti)vatie
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Denkplaats: Inno(moti)vatie
Waar Koffie Leute, Westerkade 30
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs €5,00 (incl. drankje) – wel aanmelden

De maandelijkse Denkplaats staat dit keer in het teken van innovatie. Een trendwoord waar we allemaal mee bezig zouden moeten zijn, maar waarom eigenlijk? Wat zou innovatie zo relevant maken? En hoe begin je ermee?

Docent en trainer Suzan Lindhout gaat hier samen met de deelnemers mee aan de slag. Ze geeft onder meer een aantal tips om innovatief te denken. Je kunt niet alleen leren bij de Denkplaats, maar ook je kennis delen met en vragen stellen aan anderen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).