Dagtip: Saxofoon en snert bij het Snertconcert van Slot Zuylen | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Saxofoon en snert bij het Snertconcert van Slot Zuylen | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Saxofoon en snert bij het Snertconcert van Slot Zuylen

Dagtip: Saxofoon en snert bij het Snertconcert van Slot Zuylen
Slot Zuylen
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Snertconcert
Waar Slot Zuylen, Tournooiveld 1
Hoe laat 16:00 – 18:00 uur (kassa open 15:00 uur)
Prijs €24,50 (incl. drankje en de snert)

Het is een jaarlijkse traditie van Slot Zuylen: samen genieten van live muziek en daarna een kop snert volgens een geheim recept van het slot. Dit jaar verzorgt het Achterhoeks saxofoonkwartet Four Saxy Reeds de muziek. Vier verschillende types saxofoon, veel enthousiasme en een variatie aan muziek. Na afloop van het concert is er tijd om na te praten op de borrel. Als je zeker wil zijn van een plekje, is het aan te raden om van tevoren een kaartje te reserveren.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).