Dagtip: Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum Winter Station | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum Winter Station | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum Winter Station

Dagtip: Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum Winter Station
Foto: Spoorwegmuseum
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Winter Station
Waar Het Spoorwegmuseum
Hoe laat 10:00 – 19:00 uur
Prijs €17,50 (na 15:00 uur €7,50) – kids t/m 3 jaar gratis

Het hele Spoorwegmuseum is tot en met 5 januari geheel in winterse sferen. Tijdens Winter Station kan je schaatsen tussen de treinen en is er elke dag een programma vol met live muziek en (kinder)activiteiten. Zo kan er worden geschminkt, geknutseld en marshmallows geroosterd boven een kampvuur. Ook kan er lekker worden geborreld en gegeten: de warme chocomel, oliebollen, Glühwein en borrelplanken mogen natuurlijk niet ontbreken. Schaatsen en oefenrekjes zijn gratis te leen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Co

    Leuk voor de schaatsliefhebbers.
    Jammer dat hiervoor zo veel treinen het veld moeten ruimen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).