Dagtip: Sneak preview documentaire The Neverending Quartet | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Sneak preview documentaire The Neverending Quartet | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Sneak preview documentaire The Neverending Quartet

Dagtip: Sneak preview documentaire The Neverending Quartet
De onthulling van het naambordje van de K.F. Hein Foyer
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Filmuurtje – Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht
Waar TivoliVredenburg – K.F. Hein Foyer
Hoe laat 17:00 – 18:00 uur (zaal open 16:30 uur)
Prijs €5,00

Het is vandaag de laatste dag van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht. Er is nog van alles te doen, zoals een voorproefje van deze documentaire. The Neverending Quartet gaat officieel pas in première tijdens de Strijkkwartet Biënnale 2020. Het Berlijnse Artemis Quartet valt vlak voor het 30-jarig jubileum bijna uit elkaar. In 2018 wil de oprichter en cellist het kwartet verlaten, vervolgens ook de tweede violist. Uiteindelijk besluiten ze tot het einde van het seizoen bij elkaar te blijven. Zo krijgt de rest van het kwartet de kans om zich opnieuw op te bouwen. Filmmaker Hester Overmars portretteert het kwartet, de oude en nieuwe leden tijdens dit turbulente jaar, het leven achter de schermen en internationale optredens.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).