Dagtip: Speciale CineFest-film ‘Deerskin’ in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Speciale CineFest-film ‘Deerskin’ in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Speciale CineFest-film ‘Deerskin’ in Louis Hartlooper

Dagtip: Speciale CineFest-film ‘Deerskin’ in Louis Hartlooper
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat CineFest: Deerskin (Le Daim)
Waar Louis Hartlooper Complex
Hoe laat 15:15 uur en 21:45 uur
Prijs €10,00

Louis Hartlooper vertoont films die net iets specialer en experimenteler zijn dan de rest. Daarom krijgen ze het label ‘CineFest’. De films hebben het vaak goed gedaan op internationale filmfestivals. Zo ook deze film: Deerskin. De Franse film gaat over Georges die volledig in de ban raakt van een jas van hertenleer. De originele zwarte komedie opende dit jaar het programma Quinzaine des Réalisateurs in Cannes en was een van de verrassingen op het festival. De Volkskrant geeft de film vier sterren: “Een film waarin je onophoudelijk van de ene in de andere verbazing tuimelt. En waarin alles, tot en met het perfecte slot, op de een of andere krankzinnige wijze klopt.”

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

2 Reacties

Reageren
  1. wollie

    10 euro voor 77 minuten… wat een raadsel dat de streamingdiensten zo in de lift zitten.

  2. Erwin

    Ja en thuis is het met zo gezellig als in het LHC. O, wacht…
    Overigens is €10 toch niet zo veel…?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).