Dagtip: Speciale CineFest-film in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Speciale CineFest-film in Louis Hartlooper | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Speciale CineFest-film in Louis Hartlooper

Dagtip: Speciale CineFest-film in Louis Hartlooper
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat CineFest: The Third Wife
Waar Louis Hartlooper Complex
Hoe laat 14:45 uur
Prijs €9,50

Louis Hartlooper en Springhaver vertonen films die net iets specialer en experimenteler zijn dan normaal. Daarom krijgen ze het label ‘CineFest’. De films hebben het vaak goed gedaan op internationale filmfestivals. Dit keer is het The Third Wife en het verhaal speelt zich af in Vietnam eind negentiende eeuw. Een 14-jarig meisje wordt de derde vrouw van een rijke en oudere grootgrondbezitter. Onder meer de Volkskrant gaf de film vier sterren: “Verpletterende debuutfilm van de Vietnamese schrijver en regisseur Ash Mayfair. De 13-jarige Nguyen Phuong Tra My is weergaloos in de bijzonder veeleisende hoofdrol.” De film is niet zo lang als andere films te zien, en zeker een bezoekje waard.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).