Dagtip: Speciale editie van North African Djam in ZIMIHC theater Zuilen | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Speciale editie van North African Djam in ZIMIHC theater Zuilen | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Speciale editie van North African Djam in ZIMIHC theater Zuilen

Dagtip: Speciale editie van North African Djam in ZIMIHC theater Zuilen
Een eerdere editie van North African Djam. Foto: ZIMIHC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Cultuurcafé – North African Djam Special
Waar ZIMIHC theater Zuilen, Prinses Christinalaan 1
Hoe laat 19:30 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Het Cultuurcafé nodigt bij deze North African Djam iedereen uit om muziek te komen maken. Alleen luisteren naar de optredens mag natuurlijk ook, of lekker dansen. De kans is groot dat je niet stil kan blijven staan bij het horen van alle muziek. Vanavond is het een speciale editie: violiste Btissame, beter bekend als Gharbaouia, treedt ook op. Marokkaanse volksmuziek is haar specialiteit en met de noten die ze op haar viool speelt wil ze graag haar emoties delen met het publiek.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).