Dagtip: Spellenwinkel Subcultures op bezoek bij Oproer | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Spellenwinkel Subcultures op bezoek bij Oproer | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Spellenwinkel Subcultures op bezoek bij Oproer

Dagtip: Spellenwinkel Subcultures op bezoek bij Oproer
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Oproer x Subcultures
Waar Oproer, CAB-Rondom 90a
Hoe laat 15:00 – 19:00 uur
Prijs Gratis

De spellenwinkel Subcultures heeft een winkel aan de Oudegracht, maar gaat elke maand langs bij verschillende Utrechtse ondernemers voor een spellenmiddag. Vandaag is dat bij Oproer: brouwerij, biercafé en biologisch en plantaardig restaurant. Neem wat vrienden of familie mee en probeer onder het genot van een lekker biertje of wat anders allerlei spellen uit. Met of zonder hulp van de game-experts van Subcultures. Zij kunnen in ieder geval al jouw vragen over de spelletjes beantwoorden. Zij zorgen dat er toffe spellen zijn, maar je mag natuurlijk ook zelf een spel meenemen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).