Dagtip: Spelletjesmiddag bij Brauhaus met spellenwinkel Subcultures Dagtip: Spelletjesmiddag bij Brauhaus met spellenwinkel Subcultures

Dagtip: Spelletjesmiddag bij Brauhaus met spellenwinkel Subcultures

Dagtip: Spelletjesmiddag bij Brauhaus met spellenwinkel Subcultures
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Utrecht Speelt bij Brauhaus
Waar Koffie Leute
Hoe laat 12:00 – 17:00 uur
Prijs Gratis

De spellenwinkel Subcultures aan de Oudegracht komt bijna iedere eerst zondag van de maand op de koffie bij Brauhaus aan de Westerkade. Neem wat vrienden mee en probeer onder het genot van een lekker kopje koffie allerlei spellen uit. Met of zonder begeleiding van de game-experts van Subcultures. Zij kunnen in ieder geval al jouw vragen over de spelletjes beantwoorden. De spellen blijven achter in het Brauhaus. Dus als er een hele leuke tussen zit, kan je die later nog een keer komen spelen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).