Dagtip: Stampen in de plassen op Nationale Buitenspeeldag | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Stampen in de plassen op Nationale Buitenspeeldag | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Stampen in de plassen op Nationale Buitenspeeldag

Dagtip: Stampen in de plassen op Nationale Buitenspeeldag
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Nationale Buitenspeeldag
Waar Overal
Hoe laat De hele dag
Prijs Gratis

Vandaag het Nationale Buitenspeeldag. Voor de kids natuurlijk, maar ook een goede reden om zelf een frisse neus te halen. We lijken het er massaal over eens te zijn dat ons digitale leven ons en onze kinderen van het buitenspelen lijkt te beroven. Vandaag dus hèt moment om daar even extra bij stil te staan en om er wat aan te doen. De zon laat zich dan misschien niet zien, maar met regenlaarsjes aan kun je minstens met zoveel lol hebben.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).