Dagtip: Stand-up comedy van het hoogste niveau bij ComedyCloud | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Stand-up comedy van het hoogste niveau bij ComedyCloud | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Stand-up comedy van het hoogste niveau bij ComedyCloud

Dagtip: Stand-up comedy van het hoogste niveau bij ComedyCloud
TivoliVredenburg. Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat ComedyCloud
Waar TivoliVredenburg – Cloud Nine
Hoe laat 20:30 uur (zaal open 20:00 uur)
Prijs €16,55 (student €12,55)

In de hoogstgelegen zaal van TivoliVredenburg staan vanavond vier comedians op het podium: Thomas Smith, Ronald Smink, Daan van der Hoeven en Ruud Smulders als MC. ComedyCloud is een maandelijks evenement van het Utrechtse Comedyhuis. De enige stand-up comedyclub van Utrecht, bestaande uit 15 stand-up comedians en cabaretiers die hun roots in Utrecht hebben liggen. Geniet van de scherpe grappen, gekke gedachtesprongen en misschien een paar ongemakkelijke momenten, maar sowieso van een hilarische avond!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).