Dagtip: Stut Theater over seks, liefde en ongemakkelijkheid in ‘Ja ik wil’ | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Stut Theater over seks, liefde en ongemakkelijkheid in ‘Ja ik wil’ | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Stut Theater over seks, liefde en ongemakkelijkheid in ‘Ja ik wil’

Dagtip: Stut Theater over seks, liefde en ongemakkelijkheid in ‘Ja ik wil’
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat ‘Ja ik wil’ – Live you story, door Stut Theater/Theater Dichtbij
Waar ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2
Hoe laat 13:00 – 15:00 uur
Prijs €10,00 (incl. lunch) – €7,50 (alleen de voorstelling)

Seks, liefde en grenzen zijn belangrijke onderwerpen en deze voorstelling laat dat zien aan jonge mensen. Ook is de boodschap dat er minder schaamte rondom deze onderwerpen mag zijn. Liefde is ingewikkeld, maar ook mooi en er moet ruimte zijn voor ongemakkelijkheid. Stut Theater organiseert elke laatste zondag van de maand Theater Dichtbij. Het programma bestaat uit een lunch door Resto VanHarte, een theatervoorstelling en een verdiepend programma daaromheen. Het is aan jou om te kiezen of je het hele middagprogramma bij wil wonen of alleen de voorstelling.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).