Dagtip: Taplokaal Gist viert tweejarig bestaan met Festival Vatgerijpt | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Taplokaal Gist viert tweejarig bestaan met Festival Vatgerijpt | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Taplokaal Gist viert tweejarig bestaan met Festival Vatgerijpt

Dagtip: Taplokaal Gist viert tweejarig bestaan met Festival Vatgerijpt
Archieffoto Taplokaal Gist
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Festival Vatgerijpt
Waar Taplokaal Gist, Helling 9
Hoe laat Vanaf 14:00 uur
Prijs Gratis

Taplokaal Gist is fan van bieren die hebben gerijpt op houten vaten. Om die reden, en om hun verjaardag te vieren, introduceren ze Festival Vatgerijpt. Vandaag en morgen worden er dan ook zoveel mogelijk bieren getapt die gerijpt hebben op houten vaten, zoals stouts en barley wines. In totaal zijn er dit weekend om precies te zijn 23 soorten bier te proeven. Die worden geschonken in glaasjes van vijftien centiliter en de keuken serveert bijpassende gerechten.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).